• Fraktfritt vid köp över 299 kr!
  • 90 dagar fri retur
  • Säker betalning

Probiotisk Utvärtes Intim Crème

Äntligen finns en probiotisk intimkräm 

•  Fräsch intimkänsla - varje dag

•  Skyddar, vårdar och bevarar fuktighet

•  Helt fri från parfym, konserveringsmedel och vatten

Det är viktigare än du tror att välja rätt produkter för sitt underliv. Det finns redan många yttre påverkningar som kan störa och rubba balansen. Du bör alltid välja dina intima produkter noga och se till så att de både är hudvänliga, skonsamma och dessutom kan ge positiva effekter. I vårt sortiment av hygienartiklar har vi även tagit fram en intimkräm. Denna smörjer och ger dig en fräsch känsla varje gång du använder den. Den skyddar, vårdar och bevarar fuktighet, och den är dessutom helt fri från parfym, konserveringsmedel och vatten. Istället är den baserad på vegetabiliska fetter och oljor.

En intimkräm med mjölksyrabakterier

Det finns många fördelar med att använda sig av Ellen intimkräm. Den innehåller nämligen en blandning av mjölksyrabakterier från tre patenterade bakteriestammar, något som också finns naturligt i friska kvinnors underliv. En intimkräm med mjölksyrabakterier som producerar mjölksyra är därför naturlig och skonsam och skyddar den känsliga huden och slemhinnorna i det yttre intimområdet. Ge ditt underliv en produkt som är lika skonsam som rengörande, och dessutom har positiva effekter på din intimhälsa. Testa vår intimkräm och se vad den kan göra för dig. Vill du veta mer om våra produkter eller har några frågor angående intimhälsa får du gärna kontakta oss.

Probiotisk Utvärtes Intim Crème innehåller Lacto Naturel (LN), en blandning av mjölksyrabakterier från tre patenterade stammar: L. fermentum LN99, L. rhamnosus LN113 samt L. gasseri LN40. Dessa finns naturligt i friska kvinnors underlivsflora.

1 artiklar

1 artiklar