Intimtvätt

Intimtvätt som inte skadar pH-balansen

Intimtvätt som inte torkar ut

LN intimtvätt är dermatologiskt testad och innehåller milda, naturliga ingredienser som bevarar hudens och slemhinnans naturliga skyddsbarriär. Vanlig tvål eller duschcrème kan medverka till problem med torrhet och irritation i underlivet. LN Intimate Cleansing Foam är speciellt utvecklad för känslig hud, är oparfymerad och kan användas dagligen.

Ellens rengöringsprodukt innehåller salviaolja som verkar anti-inflammatoriskt och återfuktande medan mjölksyran bidrar till lågt pH-värde i underlivet. Skumtvålen ger en lagom koncentration av rengörande ämnen, minskar risken för spill och överdosering och är lättare att skölja av än vanlig duschtvål.

Mjölksyra för rätt pH-värde

Ellens intimtvätt innehåller mjölksyra som sänker pH-värdet i underlivet. Rätt pH-balans bidrar till att motverka problem med dålig lukt, torra slemhinnor och tillväxt av svamp och skadliga bakterier.

Använd LN Cleansing Foam istället för vanlig tvål eller duschcrème om du är torr eller irriterad i underlivet eller om du vill förebygga besvär såsom svampinfektioner och dålig lukt.

 

Fungerar också som rakskum

Vår skummande intimtvätt går också bra att använda som rakskum vid intimrakning eller rakning av bikinilinjen, särskilt om du har känslig hy. Skummet är milt, skonsamt och oparfymerat.  Komplettera gärna med LN After shave & Wax Gel efter rakning.

 

Bara naturliga ingredienser

Våra rengöringsprodukter innehåller bara naturliga och miljövänliga ingredienser som är milda mot hud och slemhinnor. Salviaolja verkar anti-inflammatoriskt och återfuktande medan mjölksyra bidrar till lågt pH-värde i underlivet. Innehåller inte parabener eller parfym.

LN Intimate Cleansing Foam

(150 ml)

Köp Online