Probiotisk Intimkräm

Återställ hudens smidighet och motståndskraft

Torra slemhinnor kan bero på mycket och kan vara till stort besvär för den som drabbas. Vår moderna livsstil är ofta ogynnsam för hydrolipidfilmen som är hudens och slemhinnans naturliga skyddsbarriär. Stress och hormonförändringar, till exempel i samband med förlossning eller klimakteriet, kan också göra slemhinnorna torra och sköra.

Ellens probiotiska intimcrème hjälper dig att snabbt återställa hudens och slemhinnans smidighet och motståndskraft.

Mjölksyrabakterier skyddar mot infektioner

Ellens intimcrème tillför mjölksyrabakterier som är nödvändiga för en normal bakterieflora och en hydrolipidfilm som bevarar slemhinnornas naturliga smidighet. Brist på mjölksyrabakterier leder till förhöjt pH-värde, torrhet och en skavande eller brännande känsla i underlivet.

Genom att tillföra mjölksyrabakterier bidrar Ellens intimcrème till en god pH-balans så att slemhinnans naturliga skyddsbarriär kan återställas.

Bli av med dina underlivsproblem

Ellen probiotisk intimcrème lindrar de omedelbara besvären om du har torra slemhinnor, lider av illaluktande flytningar eller kliande svampinfektion, men kan också användas förebyggande för att undvika återkommande underlivsproblem.

 

 

 

 

Naturliga ingredienser

Ellens intimcrème är baserad på vegetabiliska fetter och oljor, till exempel kokosolja, och innehåller Lacto Naturel (LN), en blandning av mjölksyrabakterier från tre patenterade stammar. Bakteriestammarna är utvecklade speciellt för att förebygga och avhjälpa vanliga problem med obalans och torrhet i underlivet.

Krämen kan användas även om du har känslig hud och irriterade slemhinnor.

Ellen Probiotisk Utvärtes Intim crème

(15 ml)

Köp Online