Intimdeo

Skonsam och vårdande intimdeo

Motverkar svettlukt från underliv och ljumskar

Det är naturligt att svettas i ljumskar och underliv, men om du besväras av svettlukten finns det hjälp! Ellen Intimate Deo innehåller olja från salvia som motverkar svettlukt och verkar anti-inflammatoriskt. Ellens intimdeo är dermatologiskt testad och säker att använda på huden även i intimområdet. Undvik att använda vanliga deodoranter som kan torka ut och irritera huden runt intimområdet och göra att du lättare drabbas av svamp- eller bakterieinfektioner.

Skonsamma och vårdande

LN Intimate Deo innehåller salviaolja som är anti-inflammatorisk och håller hud och slemhinnor mjuka och smidiga. Mjölksyrabakterier sänker pH-värdet och bidrar till att förebygga problem med dålig lukt, tillväxt av svamp och skadliga bakterier.

Dermatologiskt testade

LN Intimate Deo  är dermatologiskt testad på människor. LN Intimate Deo är speciellt framtagen för att vara skonsam mot huden runt intimområdet. Den är fri från aluminium, parabener och parfym.

Mjölksyra för bra pH-balans

Ellens deodorant innehåller mjölksyra som sänker pH-värdet och bidrar till att förebygga problem med dålig lukt, tillväxt av svamp och skadliga bakterier.

LN Intimate Deo

(50 ml)

Köp Online