• Fraktfritt vid köp över 299 kr!
  • 90 dagar fri retur
  • Säker betalning

ellen® pH-control

ellen® pH-control

• En pålitlig, hygienisk och smärtfri metod för att ta reda på ditt vaginala pH-värde. 

• Lätt att använda – resultatet visas efter 10 sekunder 

• Vid förhöjt pH – rekommenderas ellen® probiotiska tamponger eller créme, om problemen kvarstår bör gynekolog kontaktas

Ta reda på om du har dåligt pH-värde i underlivet

Det finns många kvinnor som ibland upplever obehag och irritation i underlivet eller lider av illaluktande flytningar. Anledningen kan ofta vara att du har ett förhöjt pH-värde i underlivet. Hur kan du då ta reda på detta på egen hand? Det är lätt! Genom att prova pH-värdet i underlivet med ett självtest kan du på ett snabbt och smidigt sätt mäta ditt pH-värde. Testet är lätt att använda och visar ditt resultat efter bara 10 sekunder, testet är pålitligt, hygieniskt och smärtfritt, och du kan med fördel kombinera den med våra andra produkter för att återfå ett balanserat pH-värde och bra intimhälsa.

Fördelar med att använda ett pH-test för underlivet

Att ta reda på sitt pH-värde i underlivet kan ha mer fördelar än du tror. För det första så är det viktigt att se till att ditt pH-värde är normalt för att undvika obehag, irritationer, klåda, svamp och bakteriell obalans i underlivet. Att använda ett pH-värde test under graviditeten kan också hjälpa dig att minska risker för ohälsa. Ett förhöjt pH-värde i underlivet under graviditeten kan leda till bland annat för tidig förlossning, infektioner efter förlossningen, en bakteriell infektion hos fostret. Genom att mäta ditt pH-värde kan du undvika onödig ohälsa och söka hjälp hos din gynekolog vid tecken på förhöjt pH-värde.

1 artiklar

1 artiklar