• Fraktfritt vid köp över 299 kr!
  • 90 dagar fri retur
  • Säker betalning

ellen® Probiotisk Tampong

ellen® Probiotisk Tampong - för bättre underlivshälsa

•  Probiotisk tampong som minskar vaginala obehag

•  Upprätthåller den naturliga bakteriefloran och pH-balansen i underlivet

•  Ger ett säkert och bekvämt mensskydd

Ellen tampong för bra skydd och bättre hälsa

När du har mens så använder du förmodligen redan tamponger, så varför inte satsa på en tampong som dessutom är bra för din intimhälsa? Vi har tagit fram probiotiska tamponger som minskar vaginala obehag, upprätthåller den naturliga bakteriefloran och pH-balansen i underlivet, samtidigt som de också ger dig ett säkert och bekvämt mensskydd. Våra probiotiska tamponger är ett resultat av många års forskning och är en produkt som vi har valt att utveckla för kvinnors hälsa och välbehag. I vårt sortiment hittar du olika storlekar på probiotiska tamponger som har olika uppsugningsförmåga för att passar dig under din mens.

Välj tampong efter hälsan

Låt ditt underliv och din hälsa stå i fokus nästa gång du väljer ett mensskydd. 2003 så lanserade vi på Ellen vår tampong på marknaden och var den första i världen som erbjöd en tampong med probiotika. Våra tamponger innehåller en blandning av mjölksyrabakterier från tre patenterade stammar, något som finns naturligt i friska kvinnors underlivsflora. Det finns många faktorer som kan påverka din intimhälsa negativt. En probiotisk tampong kan få dig att känna dig säker under mensen och dessutom ge dig en bättre hälsa. En bra bakterieflora i underlivet minskar risken för att få besvär med t.ex. svamp.

ellen® Probiotisk Tampong är en produkt utvecklad för kvinnors hälsa och är ett resultat av många års svensk forskning inom gynekologi, mikrobiologi och biokemi.

År 2003 var Ellen först i världen att erbjuda en tampong med probiotika. Varje tampong innehåller Lacto Naturel (LN), en blandning av mjölksyrabakterier från tre patenterade stammar: L. fermentum LN99, L. rhamnosus LN113 samt L. gasseri LN40. Dessa finns naturligt i friska kvinnors underlivsflora.

4 artiklar

4 artiklar