Svett i underlivet - Ellens intimvårdsskola | ellen®
Grafiskt element

Svett i underlivet

droppe
Grafiskt element

Varför man svettas i underlivet

Vi har alla svettkörtlar i ljumskarna och precis som vi svettas i armhålorna kan vi även svettas i intimområdet och det är absolut inget konstigt. Många har säkert hört talas om pungsvett och faktum är att både kvinnor och män svettas mellan benen.

När man svettas mellan benen

Svett mellan benen kan uppstå av många anledningar. Vissa svettas mer eller mindre än andra, men om du sportar, rör på dig mycket (t.ex går el cyklar till och från jobbet) eller om det är varmt ute, kan detta påverka att du svettas mer.

Underlivsdoft

Många vill känna sig fräscha och lukta gott i underlivet. Ett underliv ska lukta underliv och din underlivsdoft är unik.

Underlivet är ett känsligt område på kroppen och det är därför viktigt att tänka på att använda intimanpassade produkter.

LN är en intimvårdsserie framtagen på naturliga och skonsamma ingredienser. Använd LN Intimate Cleansing Foam när du duschar på morgonen för en fräsch första känsla. För att bibehålla samma fräscha känsla under dagen eller mellan tvättarna kan du komplettera med LN Intimate Deo.

LN Intimate Deo

LN Intimate Deo

(50 ml)

Köp Online
LN Intimate Cleansing Foam

LN Intimate Cleansing Foam

(150 ml)

Köp Online

LN After Shave & Wax Gel

(30ml)

Köp Online
ellen® Probiotisk Utvärtes Intim Crème

ellen® Probiotisk Utvärtes Intim Crème

(15 ml)

Köp Online