Svett i underlivet

Varför du svettas i underlivet

Vi har alla svettkörtlar i ljumskarna och precis som vi svettas i armhålorna kan vi även svettas i underlivet. Svett i underlivet kan ge en lukt som kan upplevas besvärande och kan påverka självförtroendet i många lägen. Svett i underlivet är absolut inget konstigt eller ohälsosamt men kan kännas obehagligt. Många har säkert hört talas om pungsvett och faktum är att både kvinnor och män ibland lider av svett mellan benen.

När du svettas mellan benen

Svett mellan benen kan uppstå av många anledningar. Vissa svettas mer eller mindre än andra rent generellt, men om du sportar, rör på dig mycket (t.ex går el cyklar till och från jobbet) eller om det är varmt ute kan detta påverka din svettning.  Då kan det vara skönt att använda sig av produkter som hjälper till att hålla dig fräsch under hela dagen och som neutraliserar lukten i underlivet. Det finns många sätt att få bot på den irriterande svettningen och samtidigt ge en fräsch känsla i underlivet. Dels kan du använda en intimdeo och tänka på vad du tar på dig. Löst sittande kläder och underkläder av bomull är skonsamt mot underlivet och lindrar svettningarna.

Denna tycker jag att vi ska ha kvar för att ge en idé om att vid dessa tillfällen svettas man i underlivet. Lyft gärna fler tillfällen för att hjälpa konsumenten att tänka och insé samt känna sig träffad.

Lukta gott i underlivet

Svett är helt naturligt men många vill känna sig fräscha och lukta gott i underlivet. Underlivet är ett känsligt område på kroppen och det är därför viktigt att tänka på vad man använder för vårdande produkter . Ellens produkter är framtagna på naturliga ingredienser för att vara skonsamma mot underlivet och hjälpa din intimhälsa. Vad du kan börja med är att använda en intimtvätt när du duschat på morgonen för en fräsch första känsla. Ellens produkter är naturliga och innehåller inga onödiga tillsatser som parfym, konserveringsmedel och hormoner .

För att bibehålla samma fräscha känsla i underlivet hela dagen och undvika svett kan du använda Ellens Intimate Cleansing Foam och Intimate Deo. Upptäck ellens breda sortiment av intimvårdsprodukter för ultimat intimhälsa och respektive återförsäljare genom att klicka här.

LN Intimate Deo

(50 ml)

Köp Online

LN Intimate Cleansing Foam

(150 ml)

Köp Online

LN After Shave & Wax Gel

(30ml)

Köp Online

Ellen Probiotisk Utvärtes Intim crème

(15 ml)

Köp Online