• Fraktfritt vid köp över 299 kr!
  • 90 dagar fri retur
  • Säker betalning

Probiotisk Utvärtes Intim Crème

Översikt

•  Fräsch intimkänsla - varje dag
•  
Skyddar, vårdar och bevarar fuktighet
•  
Helt fri från parfym, konserveringsmedel och vatten99,00 kr
Incl. 25% Tax
Hitta Apotek

Produktinformation

ellen® Probiotisk Utvärtes Intim Crème


Äntligen finns en probiotisk intimcreme!

• Fräsch intimkänsla - varje dag
• Skyddar, vårdar och bevarar fuktighet
• Helt fri från parfym, konserveringsmedel och vatten

Vårda och skydda ditt underliv - varje dag

Probiotisk Utvärtes Intim Crème med mjölksyrabakterier är naturlig och skonsam intimvård för kvinnor i alla åldrar. Ellens nya intimcreme är resultatet av svensk forskning och har utvecklats speciellt för att skydda den känsliga huden och slemhinnorna i det yttre intimområdet. Den är baserad på vegetabiliska fetter och oljor och är helt fri från parfym, konserveringsmedel och vatten.

Varför Probiotisk Utvärtes Intim Crème?

Nya hygienvanor, träningsformer som spinning och ändrade sexvanor är några faktorer som kan påfresta underlivet. Överdriven underlivshygien medför att många tvättar bort de naturliga och skyddande mjölksyrabakterierna, så kallade laktobaciller. Följden blir att den känsliga huden i underlivet blir torr och skör eller att du känner en brännande känsla i underlivet. Probiotisk Utvärtes Intim Crème skyddar underlivet och har en smörjande effekt. Den hjälper även till att behålla hudens och slemhinnornas smidighet i det yttre intimområdet. Till skillnad från många andra intimprodukter så är Probiotisk Utvärtes Intim Crème baserad på vegetabiliska fetter och oljor. Dessutom särskiljer den sig med sitt innehåll av mjölksyrabakterier som hjälper till att behålla en god bakterieflora. Ellen Intimcreme hjälper till att återställa pH-balansen i underlivet.

Besväras du av torra och sköra slemhinnor i underlivet?

Probiotisk Utvärtes Intim Crème kan användas av alla kvinnor som upplever en känsla av torrhet i det yttre intimområdet och som vill behålla den naturliga bakteriebalansen. Många kvinnor, både yngre och äldre besväras av torra och sköra slemhinnor. Orsakerna är flera, bland annat överdrivet tvättande med tvål, hormonella förändringar, stress, tajta kläder och användning av trosskydd. Nya trender när det gäller intimrakning leder också till att fler får problem med ett känsligt underliv.

Hur fungerar Probiotisk Utvärtes Intim Crème?

I det känsliga intimområdet finns naturligt förekommande mjölksyrabakterier. Dessa upprätthåller en normal bakterieflora i det yttre intimområdet och bidrar till att bygga upp en skyddsbarriär, så kallad hydrolipidfilm, som bevarar hudens och slemhinnornas mjukhet och smidighet.

Hur används ellen® Probiotisk Utvärtes Intim Crème?

Applicera en liten mängd crème, motsvarande en ärtas storlek på det yttre intimområdet, 1-2 gånger dagligen. En tub räcker till cirka 20-30 appliceringar vid normal användning. Tvätta alltid händerna före användning. Lätt sveda kan uppstå i början som går bort vid fortsatt användning.

Innehållsdeklaration

Hydrogenated Coco-glycerides, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetyl alcohol, Lactobacillus, Sucrose, Trehalose, Calcium Chloride.

Probiotisk Utvärtes Intim Crème innehåller Lacto Naturel (LN), en blandning av mjölksyrabakterier från tre patenterade stammar: L. fermentum LN99, L. rhamnosus LN113 samt L. gasseri LN40.

Förpackning

Ask med en tub. Tuben innehåller 15 ml Probiotisk Utvärtes Intim Crème.

Förvaring

Förvara Probiotisk Utvärtes Intim Crème i normal rumstemperatur. Skydda mot direkt solljus. Använd öppnad förpackning inom 30 dagar.

ellen® Probiotisk Utvärtes Intim Crème finns att köpa på Kronans Apotek, Lloyds Apotek, Apoteksgruppen, Apoteket AB, www.apotea.se samt på www.ellen.se