• Fraktfritt vid köp över 299 kr!
  • 90 dagar fri retur
  • Säker betalning

Personuppgiftspolicy

Din integritet är viktig för oss

Den 25e maj 2018 träder EU:s Allmänna dataskyddsförordning (GDPR) i kraft inom EU och EES. Den ersätter de olika ländernas befintliga lagstiftning gällande personuppgifter. Syftet med GDPR är att stärka individens rättigheter och ställa enhetliga krav på alla företag inom EU och EES.

Ellen AB ”Ellen” , Svärdvägen 25B, 182 33 Danderyd, org.nr: 556419-2663, har åtagit sig att skydda din integritet och personuppgifter. Denna personuppgifts-policy förklarar hur Ellen behandlar personuppgifter.

Termen "personuppgifter", som används i denna personuppgiftspolicy, hänvisar till all information om dig som kan användas för att personligen identifiera dig, t.ex. ditt namn, adress, telefonnummer, e-postadress eller annan personlig information som lämnats till Ellen.

Läs noga igenom denna personuppgiftspolicy innan du öppnar webbplatsen. Om du inte godkänner villkoren i vår personuppgiftspolicy, ge oss inte personliga uppgifter och lämna webbplatsen.

Personlig information

Ellen behandlar dina personuppgifter i enlighet med GDPR (General data protection regulation) och den nationella lagstiftningen om personuppgifter som genomför direktivet.

Vi kommer inte att lagra personlig information längre än vad som är lagligt tillåtet och nödvändigt för dessa ändamål. Viss information kan komma att sparas längre om så behövs enligt konsumentköplagen eller bokföringslagen. 

Ellen kommer att vidta alla rimliga åtgärder som är nödvändiga för att säkerställa att dina uppgifter behandlas säkert och i enlighet med denna personuppgiftspolicy.

Du har rätt att veta vilka personuppgifter vi har om dig. Du kan kontakta Ellen för att se vilka personuppgifter som finns registrerade. På din begäran kommer Ellen att rätta till eller ta bort ofullständiga, felaktiga eller föråldrade personuppgifter.

Du kan även återkalla ditt samtycke för behandling av dina personuppgifter, vänligen kontakta oss så raderar vi era uppgifter.

info@ellen.se

Cookies

Vi använder cookies för att underlätta användningen av våra webbplatser. En cookie är en liten textfil som skickas från vår webbserver och sparas av din webbläsare. Informationen som sparas kan vara information om hur du har surfat på och använt våra webbplatser, information om din webbläsare som du använder.

Överföring av personuppgifter

Insamlade personuppgifter kommer inte att överföras till tredje part eller till länder utanför EU eller EES.

Ändringar i personuppgiftspolicy

Ellen förbehåller sig rätten att när som helst ändra denna personuppgiftspolicy. Ni måste granska denna personuppgiftspolicy från tid till annan för eventuella ändringar.