• Fraktfritt vid köp över 299 kr!
  • 90 dagar fri retur
  • Säker betalning

Om Oss

Ellen.se är intimhälsa för kvinnor på nätet

Vi erbjuder egenvårdsprodukter för kvinnors intimhälsa och välbefinnande. Här kan du både handla och hitta information. I sortimentet finns våra egenutvecklade produkter - ellen® Probiotisk Utvärtes Intim Crème, ellen® Probiotisk Tampong samt de senaste tillskotten ellen® Intimate Cleansing Foam, ellen® Intimate Deo och ellen® pH-control.

Historien om Ellen

Ellen AB är ett svenskt bioteknikföretag som grundades år 2000. Bakom Ellens egenutvecklade produkter ligger mångårig forskning inom mikrobiologi och samarbeten med flera universitet. Under 1990-talet identifierade forskarna olika mjölksyrabakteriestammar som finns naturligt i friska kvinnors underlivsflora.

År 2003 var Ellen först i världen att erbjuda kvinnor en tampong med mjölksyrabakterier. Den probiotiska tampongen tillför mjölksyrabakterier (laktobaciller) till underlivet för att återställa och upprätthålla en frisk bakterieflora i underlivet.

Lacto Naturel (LN®) - underlivets bästa vän

En bra mjölksyrabakterieflora är grunden till en frisk underlivshälsa. Ellens egenutvecklade produkter innehåller Lacto Naturel (LN), en blandning av mjölksyrabakterier från tre patenterade stammar: L. fermentum LN99, L. rhamnosus LN113 samt L. gasseri LN40. Dessa finns naturligt i friska kvinnors underlivsflora.

”Vår mission är att lära kvinnor att ta hand om och vårda sitt underliv med omsorg och laktobaciller, för att få ett underliv som håller hela livet”.

Våra återförsäljare


Ellen produkter