Svett i underlivet

Varför du svettas i underlivet

Precis som vi svettas i armhålorna så kan vi även svettas i underlivet. Vi har alla svettkörtlar i ljumskarna, något som leder till att du just svettas i underlivet. Svett mellan benen luktar oftast illa och kan vara riktigt irriterande och påverka en självförtroende i många lägen. Svett i underlivet är absolut inget konstigt eller ohälsosamt men kan kännas obehagligt. Många har säkert hört talas om pungsvett och faktum är att både kvinnor och män ibland lider av svett mellan benen.

När du svettas mellan benen

Svett mellan benen kan uppstå av många anledningar. Vissa svettas såklart mer eller mindre än andra rent generellt, men om du sportar, rör på dig mycket eller om det är varmt ute kan även detta påverka din svettning. För dig som rör på dig mycket, kanske cyklar till jobbet eller lätt blir varm så kan det vara skönt att använda sig av produkter som hjälper dig att hålla dig fräsch under hela dagen och som får dig att lukta gott i underlivet. Det finns många sätt att få bot på den irriterande svettningen och att få en fräsch känsla i underlivet. Dels kan du använda en intimdeo och dels kan du tänka på vad du tar på dig. Löst sittande kläder och underkläder av bomull är skonsamt mot underlivet och lindrar svettningarna.

Lukta gott i underlivet

Svett är lätthanterligt och kan lindras på många olika sätt. Att svettas är helt naturligt men många föredrar att känna sig fräsch och att lukta gott i underlivet. Underlivet är ett känsligt område på kroppen och det är alltid viktigt att tänka på vad man använder för vårdprodukter här. Våra produkter är gjorda på naturliga ingredienser och framtagna för att vara skonsamma och hjälpa din intimhälsa. Vad du kan börja med är att använda en intimtvätt när du duschat på morgonen. Detta ger dig en fräsch känsla och är skonsamt mot ditt underliv. Ett enkelt sätt att även bibehålla samma fräscha känsla i underlivet hela dagen och undvika svett är genom att använda vår intimdeo. Ellen-produkterna är naturliga och utan onödiga tillsatser såsom parfym, konserveringsmedel osv. De har en fräsch doft av örten salvia.

LN Intimate Deo

(50 ml)

Köp Online

LN Intimate Cleansing Foam

(150 ml)

Köp Online

LN After Shave & Wax Gel

(30ml)

Köp Online

Ellen Probiotisk Utvärtes Intim crème

(15 ml)

Köp Online