Illaluktande underliv

Anledningar till ett illaluktande underliv

Det finns många kvinnor som lider av ett illaluktande underliv. För att på bästa sätt gå till grunden med problemet så är det viktigt att veta vart det kommer ifrån. Ett illaluktande underliv kan vara ett resultat av olika faktorer; antingen kan du lida av obalans i underlivet, d.v.s. ett förhöjt pH-värde som ger dig illaluktande flytningar, eller så kan det bero på svettningar. En illaluktande doft behöver nämligen inte alltid bara komma från vaginan utan kan även komma från ljumskarna och det yttre intimområdet. Vi har svettkörtlar även i ljumskarna och kan därför svettas där precis på samma sätt som vi svettas under armarna. Beroende på vilken typ av problem du har så finns det lösningar som är både naturliga, skonsamma och smidiga att använda.

Ta reda på orsaken

Ett illaluktande underliv är väldigt irriterande och kan ofta ge dig jobbiga känslor såsom obehag eller sämre självförtroende. Kommer problemet inifrån vaginan kan det även leda till klåda, svamp och bakteriell obalans. För att få bot på ditt illaluktande underliv kan du börja med att ta reda på vart doften uppstår från. Lider du av illaluktande flytningar så är risken att du har ett förhöjt pH-värde. För att dubbelkolla detta kan du enkelt använda vårt pH-test, den visar dig snabbt och enkelt vad du har för pH-värde i underlivet, och sedan kan du börja ta itu med problemet. Hos oss hittar du produkter som kan hjälpa till att bibehålla ett friskt underliv vare sig det handlar om obalanserat pH-värde eller svettningar i underlivet.

Få bukt med ditt illaluktande underliv

För dig med förhöjt pH-värde erbjuder vi flertal naturliga och skonsamma lösningar i form av tamponger och rengöring. Är ditt pH-värde bra men du lider av illaluktande svettningar? Med vår rengöring och intimdeo kan du skonsamt rengöra ditt underliv och hålla dig fräsch hela dagen. Våra produkter innehåller bara naturliga ämnen som ser till att hjälpa dig hålla en god intimhälsa för att undvika problem och ett illaluktande underliv.

Ellen pH-kontroll

(5 st)

Köp Online

Ellen Probiotisk Tampong – Mini

(14 st)

Köp Online

Ellen Probiotisk Tampong – Normal

(12 st)

Köp Online

Ellen Probiotisk Tampong – Super

(8 st)

Köp Online

Ellen Probiotisk Utvärtes Intim crème

(15 ml)

Köp Online

Ellen Sport Tampong / Aqua Block

(8 st)

Köp Online

LN After Shave & Wax Gel

(30ml)

Köp Online

LN Intimate Cleansing Foam

(150 ml)

Köp Online

LN Intimate Deo

(50 ml)

Köp Online