Illaluktande underliv

Anledningar till ett illaluktande underliv

Det finns många kvinnor som lider av ett illaluktande underliv. För att på bästa sätt gå till grunden med besvären så är det viktigt att veta vart det kommer ifrån. Ett illaluktande underliv kan vara ett resultat av olika faktorer; antingen kan du ha obalans i underlivet, d.v.s. ett förhöjt pH-värde som ger dig illaluktande flytningar, eller så kan det bero på svettningar.

En illaluktande doft behöver inte alltid bara komma från vaginan utan kan även komma från ljumskarna och det yttre intimområdet. Vi har svettkörtlar i ljumskarna och kan därför svettas precis på samma sätt som vi svettas under armarna. Beroende på vilken typ av problem du har så finns det lösningar som är både naturliga, skonsamma och smidiga att använda.

Få bukt med ditt illaluktande underliv

För dig med förhöjt pH-värde erbjuder Ellen ett flertal naturliga och skonsamma lösningar i form av tamponger och rengöring. Är ditt pH-värde bra men du lider av illaluktande svettningar? Med Intimate Cleansing Foam och Intimate Deo kan du skonsamt rengöra ditt underliv och hålla dig fräsch hela dagen.

Våra produkter innehåller naturliga och skonsamma ingredienser som hjälper dig hålla en god intimhälsa för att undvika besvär och ett illaluktande underliv.

För att återställa pH-balansen kan du med fördel komplettera med probiotika och mjölksyrabakterier. Upptäck våra probiotiska tamponger och probiotiska intimkräm med samtliga återförsäljare här.

Ellen pH-kontroll

(5 st)

Köp Online

Ellen Probiotisk Tampong – Mini

(14 st)

Köp Online

Ellen Probiotisk Tampong – Normal

(12 st)

Köp Online

Ellen Probiotisk Tampong – Super

(8 st)

Köp Online

Ellen Probiotisk Utvärtes Intim crème

(15 ml)

Köp Online

Ellen Sport Tampong / Aqua Block

(8 st)

Köp Online

LN After Shave & Wax Gel

(30ml)

Köp Online

LN Intimate Cleansing Foam

(150 ml)

Köp Online

LN Intimate Deo

(50 ml)

Köp Online