• Fraktfritt vid köp över 299 kr!
  • 90 dagar fri retur
  • Säker betalning

Fler bilder

ellen® Intimate Deo, 50 ml

Översikt

• Motverkar svettlukt
• pH-balanserad intimdeo– med mjölksyra
• Naturlig
• Dermatologiskt testad

79,00 kr
Incl. 25% Tax
Hitta Apotek

Produktinformation

ellen® Intimate Deo


ellen® Intimate Deo är en intimdeodorant som motverkar svettlukt i underlivet

Använd intimdeo dagligen efter dusch för att förhindra uppkomst av svett och samtidigt ge en fräsch känsla i intimområdet. Många kvinnor har ibland en känsla av ofräschhet i intimområdet. Orsaken kommer inte alltid från vaginan utan kan vara från ljumskar och det yttre intimområdet. Vi har alla samma typ av svettkörtlar i ljumskarna som vi har under armarna och därför svettas vi även i underlivet. Det här är helt naturligt men kan ge en känsla av att man inte känner sig fräsch och ren. En intimdeo kan då hjälpa till att minska svettningen och säkerställa att man känner sig fräsch även i intimområdet. Ellen Intimdeo är skonsam mot slemhinnorna och snabbt absorberande, den har även en 24 timmars effekt. Det är naturligtvis viktigt att säkerhetsställa att ett illaluktande underliv inte beror på någon bakomliggande infektion. I dessa fall ska läkare eller gynekolog alltid kontaktas.

ellen® Intimate Deo är en Eco-vänlig intimdeodorant

ellen® Intimate Deo är en mild och hudvänlig intimdeodorant, speciellt utvecklad för känsliga intimområden och baserad på naturliga och Eco-vänliga ingredienser, som ger dig en fräsch känsla i ditt underliv hela dagen. Den är mild, skonsam, pH-balanserad och torkar inte ut huden.
Ellen Intimdeo innehåller mjölksyra och naturlig olja från Salvia Officinalis som förhindrar svettlukt. Deodoranten är dermatologiskt testad och är fri från aluminium, parabener och parfym. 
Intimdeodoranten motverkar svett och dålig lukt samt har pH värde 5 vilket motsvarar det yttre intimområdets naturliga balans.

Ellen Intimdeodorant kan med fördel användas av både kvinnor och män

Det är ju inte bara kvinnor som vill hålla sitt underliv fräscht. Vem har inte hört talas om det klassiska uttrycket ”pungsvett”?
En intimdeo är en enkel hjälp för problemet med ett illaluktande underliv. Intimdeon appliceras genom sprayfunktion på intimområdets yttre delar, i ljumsken där hårsäckarna sitter och påverkar inte underlivets naturliga könsdoft.

Ingredienser:
Aqua, Alcohol Denat., Triethyl Citrate, Glycerin, Caprylyl/Capryl Wheat Bran/Straw Glycosides, Fusel Wheat Bran/Straw Glycosides, Sodium Levulinate, Sodium Caproyl, Lauroyl Lactylate, Lactic Acid, Polyglyceryl-5 Oleate, Sodium Anisate, Sodium Cocoyl Glutamate, Glyceryl Caprylate, Salvia Officinalis Oil, T-Butyl Alcohol, Denatonium Benzoate

ellen® Intimdeo finns att köpa på www.apotea.se och www.ellen.se