• Fraktfritt vid köp över 299 kr!
  • 90 dagar fri retur
  • Säker betalning

Fler bilder

ellen® Intimate Cleansing Foam, 150 ml

Översikt

• Motverkar dålig lukt i underlivet
• pH-balanserad intimtvätt – med mjölksyra
• Naturlig intimtvätt
• Dermatologiskt testad

89,00 kr
Incl. 25% Tax
Hitta Apotek

Produktinformation

ellen® Intimate Cleansing Foam


ellen® Intimate Cleansing Foam motverkar irritation och klåda i underlivet

De flesta kvinnor är väldigt känsliga i underlivet. Det kan därför vara viktigt att använda en intimtvätt som är mild och skonsam för slemhinnorna och den känsliga huden i det yttre intimområdet för att undvika irritation, klåda och röda prickar. Ellen Intimate Cleansing Foam är särskilt utvecklad för känslig hud och ger en effektiv återfuktning och känns lenande på huden.

En av de vanligaste anledningarna till att kvinnor drabbas av infektioner i underlivet, så som bakteriell vaginos och svamp är för att bakteriefloran rubbats och ger ett förhöjt pH-värde där elakartade bakterier tillåts växa till sig. Genom att använda produkter som är milda, har ett lågt pH-värde och som innehåller laktobaciller eller mjölksyra kan man förebygga problemen.

Besväras du av ett illaluktande underliv?

ellen® Intimate Cleansing Foam är ett krämigt och skönt skum vilket gör att den räcker länge och kan med fördel användas som rak-skum vid intimrakning. Använd intimtvätten varje gång du duschar. ellen® Intimate Cleansing Foam är helt naturlig, parfymfri och ger en fräsch, ren och mjuk känsla efter duschen. Den innehåller helt naturliga ingredienser och milda ämnen som inte torkar ut huden.

ellen® Intimate Cleansing Foam är en Eco-vänlig Intimtvätt

ellen® Intimate Cleansing Foam är baserad på naturliga och Eco-vänliga ingredienser som håller dig ren och fräsch i ditt underliv. Den är mild och skonsam och torkar inte ut huden. Intimtvättten innehåller naturlig olja från Salvia Officinalis, tillsammans med mjölksyra som finns naturligt i kroppens immunförsvar och bidrar till att balansera pH-värdet och därmed bibehålla ett naturligt försvar för att undvika irritation i underlivet. Ellens Intimtvätt är fri från parabener och parfym. Använd dagligen istället för tvål eller duschcréme.

Ellens tvätt tips för ett gladare underliv

Tvätta lagom, undvik att tvätta dig för ofta i underlivet, en gång om dagen räcker. Använd inte tvål eftersom det torkar ut och duscha aldrig rakt upp i slidan. Efter vårdande tvätt, är ett bra komplement en skyddande intimkräm som går in ordentligt i huden och slemhinnorna. Att använda en intimdeodorant efter duschen är ett bra sätt att hjälpa till att minska svettning från ljumskar och säkerställa att man känner sig fräsch i intimområdet.

Ingredienser:
Aqua, Sodium Cocoyl Glutamate, Cocamidopropyl Betaine, Potassium Sorbate, Sodium Levulinate, Lactic Acid, Sodium Caproyl, Lauroyl Lactylate, Triethyl Citrate, Salvia Officinalis Oil

Ellens Intimtvätt finns att finns att köpa på www.apotea.se och www.ellen.se